Hur mår du?

Hur känner du dig?

Saknas det något?

Hur mår din kropp? Har du tagit hand om den eller glömt bort den?

Hur mår du psykisk? Känner du dig i en dip eller känner du att världen är öppen för nya möjligheter?

Pandemin har påverkat oss allihopa, på olika sätt men vi har alla blivit påverkade.
Frågan är, tar du hand om dig själv? Pandemin kan vi inte göra något åt förrutom följa rekommendationer men du kan påverkar DITT välmående!
Så frågan är, har du kontroll över ditt välmående eller känner du att det börjar bli dags att ta ta i ditt välmående på ett holistisk sätt. Att ta hand om HELA dig, inte bara börja gå på gymment för det är en sån liten del även om det är viktigt med fysisk aktivitet.

Då jag känner att det är många som känner att det är dags att ta tag i sin hälsa så har jag tänkt ha en workshop / webinar som handlar om just välmående. För att kunna hjälpa så många som möjligt och kunna svara eller ge er råd i det ni undrar över så skulle jag uppskatta om ni kan fylla i formulären för att kunna hjälpa DIG! För att du ska få ut så mycket som möjligt utav denna workshop.

Formulär

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *